3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kaleli çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, seçime az bir süre kala programına tüm yoğunluğu ile devam ediyor.

Sabah saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki esnafı tek tek gezen CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan Adayı Sena Kaleli ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak söz alan Öymen "Önümüzdeki yerel seçimler iktidarın tüm engellemelerine rağmen CHP'nin kazancı ile sonuçlanacaktır. Başkan Adayımız Sena Kaleli, 30 Mart'ta görevi alıp, bir hafta içerisinde belediyenin tüm dosyalarını şeffaf hale getirecektir" dedi.

Onur Öymen'den sonra bir açıklama yapan Kaleli ise artık şeffaf, ortak akıla hizmet eden bir belediyecilik anlayışı döneminin geldiğini ifade etti. Daha sonrasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ve CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan ile yoğun yağmura rağmen Kamyoncular Garajı'nı gezen Kaleli "Ulaşım ile ilgili radikal çözümler üretmeye ve Bursa'ya rahat nefes aldırmaya geliyoruz" dedi.

Kaleli ve beraberindeki partililer daha sonra garajdaki esnafı gezdiler. Kaleli son olarak Emirsultan Mahallesini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 10:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?