4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kaleli çiğköfteli yemeğe katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, doğu ve güneydoğu derneklerinin temsilcileriyle bir adaya gelerek, hayata geçirmeyi düşündüklerin dernekler yerleşkesi hakkında bilgi verdi.

Seçimlere az bir süre kalırken CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Doğu ve Güneydoğu dernek yöneticileriyle Molla Yegan Kültür Merkezi'nde bir araya gelen Kaleli, çiğ köfte yiyip yöneticilerin yaşadığı sorunları dinledi. Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin de katıldığı toplantıda konuşan Anadolu İlleri Federasyon oluşumu için kurulan platformun Başkanı Avukat Murat Arat, derneklerin faaliyetlerini çok zor şartlarda yürüttüğüne dikkat çekerek, insanları derneklere getirmekte zorlandıklarını vurguladı. Yapılacak bir dernek yerleşkesinin çok iyi bir hizmet olacağını dile getiren Arat, "Bunun yanı sıra Bursa'nın doğusu ile batısı arasında ciddi bir fark var. Çok açılan makasın daraltılmasını istiyoruz. Oradaki insanlarımız fevkalade mağdurlar. Benim 10 yıldır gittiğim yerler var. Hala aynı yerlerde, aynı çukurlar duruyor. Oradaki insanlara yönelik çalışmalara ağırlık verilmesini istiyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli ise Bursa'nın tüm ilçelerini sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını vurguladı. Bursa'ya değişik bölgelerden gelen hemşerileri bir araya getirecekler yerleşkeler planladıklarını belirten Kaleli, "Doğu ve Batı bölgelerde bu yerleşkelerin gerçekleşmesi için belediye başkan adaylarımız gerekli çalışmaları yapacak. Bozbey yeri hazırlarken, Kuşoğlu da gerekli çalışmaları yapıyor. büyükşehirin en büyük katkısı, nerede yerleşke yapılacaksa oradaki yolun, ulaşımın ve altyapının kısa sürede yapılmasıdır. Biz bu konuda kesin destek vereceğimizi söylüyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 14:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?