4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kaleli emekli polislerle görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, seçimlere az bir süre kala çalışmalarını hızlandırırken, emekli polislerle bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, İnönü Caddesi ve Ünlü Cadde üzerindeki esnafı tek tek ziyaret etti. Dükkanlara girerek yerel seçimler için vatandaşlardan destek isteyen Sena Kaleli, Bursa'yı her kesimden insanlarla yöneteceklerini kaydetti. Otobüs durağında bekleyen Bursalılar da ayaküstü sohbet eden Kaleli, bir dükkanda karşılaştığı Bursaspor taraftarıyla konuşup, stadı taraftarın istediği şekilde inşa edeceklerini vurguladı.

Başkan Adayı Kaleli, gezinin ardından Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin'in de hazır bulunduğu ziyarette, emekli polisler beklentilerini dile getirdi. Babasının da polis memuru olduğunu anlatan Milletvekili Demirel, mesleğin zorluğunu bildiği için seçildiği günden bu yana yılbaşlarında karakolları dolaştığını vurguladı. Başkan Adayı Sena Kaleli ise polislerin çok kutsal bir görevi üstlendiklerini kaydetti.

Kendisinin uzun yıllar ticari hayatta bulunduğunu, bundan sonra ise toplumsal sorumluluğunu yerine getirmek istediğini dile getirdi. Milletvekili olmanın önemli olduğunu ancak partiye faydalı çalışmalara katılmanın daha önemli olduğunu anlatan Kaleli, "Sizler memur, bizler ise ticari hayata yer aldığımız için siyasette bulunamadık. Ben bu saatten sonra toplumsal görevlerimi yapacağım. Önceden siyasete girseydim faydalı işler yapabilirdim. Ama işlerimizdeki sebeplerden dolayı biraz geciktik. Ama hiçbir şey geç değildir, ne zaman başlarsanız kardır. Siyaset yapan tüm arkadaşlarımızın eleştiriden çok, motivasyona ihtiyacı var. Çünkü onlar ellerini taşın altına koyuyor. Gerçek işlerini geri plana atıp, bir partide toplum için görev yapıyorlar. Önemli olan Bursa ve Türkiye için neyin doğru olacağının yapılmasıdır" dedi.

Ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden emekli polisler, toplu ulaşımlarda en azından yüzde 50 indirim beklediklerini kaydetti. Başkan Adayı Kaleli ise ulaşım konusunda Bursa'nın büyük eksiklikleri bulunduğuna dikkat çekerek, ücretlendirmeyi de yeniden gözden geçireceklerinin sözünü verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 12:00:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?