4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kaleli esnafın derdini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Bursalı Tahir Caddesi ve BUTTİM esnafını ziyaret etti.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Bursalı Tahir Caddesi esnafını ve BUTTİM esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Bursalı Tahir Caddesi'nde kapı kapı esnafı gezen Kaleli, dertlerini de dinledi. Genel olarak işlerinin durgun olduğunu belirten esnaf, Kaleli’ye 30 Mart’tan itibaren kendilerine çıkış yolu sunacak çalışmalar yapmasını istediklerini söyledi. Kaleli de esnafa Bursa’nın hak ettiği yere gelmesi için çalışacaklarına dair söz verdi.

Bursalı Tahir Caddesi'nden sonra BUTTİM’e geçen Kaleli, esnaf tarafından “Bursa’nın Başkanı Sena Kaleli” tezahüratları eşliğinde karşılandı. BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Biçen tarafından misafir edilen Kaleli, tüm işyerlerine giderek esnafın dertlerini dinledi.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Kaleli, “Bir tarafta bakıyorsunuz esnaf gerçekten kan ağlıyor. Borçlar tavana vurmuş. Diğer tarafta da belediye kendi isteği ile yaptırdığı düzenleme çalışmalarını bile zaten sıkıntı da olan esnafa ödetmeye kalkıyor. Sonra da 'esnafın sıkıntısı yok' diye açıklama yapıyor. Bunlar ya uzayda yaşıyor ya da memlekette ekonomi günlük güneşlik. 30 Mart sabahından itibaren Bursa’ya yakışan bir turizm ve canlandırma politikası ile Bursa esnafına yol açmaya başlayacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?