3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kaleli'den Kanalboyu mitingi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Kanalboyu'nda adeta bir miting gerçekleştirdi.

Yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen ziyarete CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Nihat Irkörücü, CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan ve CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin katılım gösterdi.

Esnaf ziyareti öncesinde vatandaşlara seslenen Kaleli, "Halkımız artık şifreleri çözmüştür. Vatandaşlara kömür dağıtarak, yardım yaparak iş yapmaya çalışanlar bu seçimden büyük bir hüsranla ayrılacak. Kredi kartı kullananı sahtekarlıkla, ekonomik kriz yüzünden iflas eden işvereni beceriksizlikle suçlayan iktidar gelip de önce Bursa'daki yangını görsün. Ortada bir kriz var ve iş verenin bundan etkilenmesi normaldir. Yerele bakıyorsunuz onlar da da bir numara yok. En borçlu belediye başkanı bir de çıkıp büyükşehire aday oluyor. Bu nasıl bir durumdur anlamak mümkün değil" dedi.

Kaleli'nin kanal boyu esnafını gezdiği sırada bir engelli vatandaşın teşekkürü ile duygulandı. Vatandaş, Sena Kaleli'nin çözüm önerilerini içeren "Yediden Yetmişe 70 Çözüm Önerisi" kitapçığını aldığını ve kitapçıkta görme engellilerin de düşünülerek Brail alfabesi ile yazılan bölümü olmasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Kaleli, Kanalboyu esnafından sonra Beyazıt Caddesi esnafını ve Kurtbasan,Ortabağlar Mahallelerini de ziyaret etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?