3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kaleli'den MÜSİAD'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, kavşaklar, geçitler ve batçıklar yapılmasına rağmen insanların toplu ulaşıma sevk edilememesi durumunda trafik meselesinin çözülemeyeceğini belirtti.

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Cemil Tekin'i ziyaret etti. CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin, şube yönetimi ve partililerin de katıldığı ziyarette konuşan Tekin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'nin başkan adaylarına başarılar diledi. Adayların meşakkatli bir yolculuğa çıktığını vurgulayan Tekin, siyasi partilerin politika için olmazsa olmaz olduğunu belirtti.

Başkan adaylarının kaliteli olmasının da vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyleyen Tekin, "Bursa diğer şehirlere nazaran ticaret ve siyasette farklı bir yapıya sahiptir. Bu manada sizleri tebrik ediyorum. 'Bu yolda farklı şeyler yapmak istiyoruz' dediniz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaleli ise CHP'de bir değişimi başlatmak istediklerini söyleyerek, "CHP'de var olan felsefeyi yaşatmak istiyoruz. Katılımcılığa saygılı bir anlayışla, kapalı sistemlerden vazgeçmek istiyoruz. Kapalı sistemlerin ürettiği hataların hem yerelde, hem genelde verdiği zararlardan kurtulmak istiyoruz. Bizler de iş yaşamında katılımcılığın sağlanmadan verilen kararlarının sıkıntılarını yaşadık. Sivil toplum kurumlarında görev aldık. Ancak ideallerinizi ve nasıl yapmak istediğinizi siyasi alanda gerçekleştirebiliyorsunuz. Siyasi alanda da katılımcılığı sağlayacak tek şansımız bu göreve talip olmaktır. Bizler de her kesimin sözünün olduğu bir Bursa oluşturmak istiyoruz. Hizmet açısından da eşitsizlikten kurtulmak istiyoruz" diye konuştu.

Bursa'da ulaşımın nitelikli ve ucuz hale getirilmesiyle trafik sorununun çözülebileceğine dikkat çeken Kaleli, kavşaklar, geçitler ve batçıklar yapılmasına rağmen insanların toplu ulaşıma sevk edilememesi durumunda trafik meselesinin çözülemeyeceğini vurguladı. Bu işi çok iyi yapabileceklerini de anlatan Kaleli, bu sebeple her kesimden destek beklediklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 15:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?