3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kaleli'den ulaşıma çözüm

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Hüdavendigar Mahallesini ve Arap Şükrü Sokağı'nı ziyaret etti.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Hüdavendigar Mahallesi'nde vatandaşların özellikle ulaşım konusundaki sıkıntılarını dinleyerek, "Uygulanan politikalardan ülkemizin çok büyük kaybı olduğunu hepimiz görüyoruz. Belediye asli görevi olan ulaşımı bile doğru şekilde yapamıyor. Sefer sayıları, hat sayıları sistemsiz ve plansız yürütülüyor. İnsanlarımız duraklarda saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Böyle bir eziyet hiçbir yerde yok. Bunun da başka bir adı olamaz" dedi.

30 Mart sabahından itibaren ulaşıma yepyeni bir soluk getireceklerini ifade eden Kaleli, "Unutulmasın ki ulaşım bizim işimiz. Bursamızda Türkiye'nin en sistemli ulaşım projesini hayata geçireceğiz. Fiyat ve kalite olarak örnek bir ulaşım sistemi hayata geçireceğiz. Ve tüm bunları vatandaşımızı yanımıza alarak vatandaşımız ile birlikte yapacağız" diye konuştu.

Kaleli, mahalle ziyaretlerinin ardından Arap Şükrü Sokağı'na geçerek esnaf ile sohbet etti. Tek tek tüm işyerlerini ziyaret eden Kaleli'ye vatandaşlar ilgi gösterdi. Masalarından kalkarak Kaleli'nin yanına gelen vatandaşlar, Sena Kaleli'nin yanında olduklarını belirtti. Esnaf sohbeti sırasında bir konuşma yapan Kaleli, "Bursa'nın bazı değerleri vardır. Bursaspor gibi, Cumalıkızık gibi hatta Arap Şükrü gibi. Bu değerler hiçbir zaman değiştirilmemelidir. Hep söylediğimiz gibi yukarıdan helikopterle bakarak Bursa'da doğan ve doyan insanlara sormadan Bursa ile ilgili karar veremezsiniz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 16:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?