4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kaleli'ye coşkulu karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, İstiklal ve Altınova mahallelerinde vatandaşa seslendi.

Bursa'da yerel yönetimler konusunda yeni bir dönem başlatmak üzere iktidara yürüyen CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, İstiklal ve Altınova mahallelerinde yapılan toplantılarda Bursa'nın geleceğini değiştirecek başkanı olarak lanse edildi. Her iki mahallede de vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Kaleli, geri sayımın başladığını ve artık şeffaf, ortak akla dayalı ve vatandaşların da yönetiminde söz sahibi olduğu bir Bursa'nın 30 Mart'tan itibaren hayata geçeceğini ifade etti.

Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin ve çok sayıda partilinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, Kaleli coşkulu kalabalığın arasında önemli açıklamalarda bulundu. Yönetime gelmek için sadece gün saydıklarını ifade eden Kaleli, "Yerel iktidarı almamıza az kaldı. Bursaspor bir zafer kazandı, sıra bizde. Biz iktidara, halka hükmetmek için gelmiyoruz.

Biz hakir görmek için gelmiyoruz. Muktedir görmek için geliyoruz. Sizi Bursa'nın sahibi yapmaya geliyoruz. Siz Bursa'nın gerçek sahiplerisiniz. Biz herkese, her şeye, iktidara rağmen halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Kaynaklar doğru ve verimli kullanılacak, maliyetler minimuma düşürülecek, insanların üzerlerindeki yükler mümkün olduğunca azaltılarak, kazanılmış hakları yok eden, mağdur eden tüm yanlışlıklar ortadan kaldırılacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 14:29:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?