4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kaleli'ye kadınlardan yoğun ilgi

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sena Kaleli, 152 Evler Mahallesi sakini kadınlarla buluştu.

Kadınların yoğun ilgisiyle karşılanan Kaleli, kadınların siyasette daha başarılı olacağını ifade etti. Bursa'nın bazı bölgelerinin ciddi bir şekilde ihmal edildiğini söyleyen Kaleli, "Halkımızla birlikte bu ihmal edilmişlikleri ortadan kaldıracağız. Biz Nilfür ilçesinde ne yapılıyorsa Ankara Yolu ve Demiryolu altında da bunları yapmayı planlıyoruz. Sizlerin de Bursa'da payının olmasını istiyoruz. Bursanın yönetiminde kadınlarımızın söz sahibi olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kadınların istedikten sonra her engeli aşacağını ifade eden Kaleli, kadınların istemesi halinde Bursa'yı da dünyayı da yöneteceğini belirterek, "Evlerde yönetimi ve idareyi elinizde tutuyorsunuz, bunu başarıyla yürütüyorsunuz. Hem ekonomik anlamda, hem diğer konularda son derece başarılı işler yapıyorsunuz. O zaman biz, sizlerle Bursa'yı kolayca yönetiriz. Ben kadınların gücüne inanıyorum. Kadınlarda var olan dirayete ve basirete çok güveniyorum. Sizler hastalıkta da sağlıkta da iyi günde ve kötü günde de her türkü sabrı gösteren insanlarsınız. Kadın güçlü ve üretkendir. Sosyal girişim projelerini sizlerle birlikte gerçekleştirip, Bursa'da kadınların gücünü kanıtlayacağız" dedi.

Kaleli, daha sonra mahalle sakinlerinin hazırlamış olduğu yemeği yedi

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?