3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kalp hastalığı tecavüzden kurtardı

KALP HASTALIĞI TECAVÜZDEN KURTARMIŞ

Bursa'da davetiye vermek için evine çağırdığı kıza tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edilen şahsın yargılanmasına başlandı.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "nitelikli cinsel istismar" suçundan 15 yıla kadar hapsi istenen kaynakçı S.A.K., ilk kez hakim karşısına çıktı. Davetiye vermek için eve çağırdığı komşusunun kızı V.İ.'ye cinsel istismarda bulunmakla suçlanan sanık S.A.K., "Olay günü bir kişi V.İ.'nin babasına düğün davetiyesi bıraktı. Ben de sokaktan V.İ.'nin geçtiğini görünce davetiyelerini vermek istedim. Ağustos ayı olduğu için hava sıcaktı. Eve gelince su istedi. O sırada bayıldı. 1-2 dakika sonra kendine geldi ve yüzünü

yıkayıp gitti. Ben ona karşı kesinlikle bir şey yapmadım. Hem evimin karşısında kıraathane ve internet kafe var. Böyle bir şey olsa beni linç ederlerdi. Bu arada evlenmeden önce mağdure V.İ.'nin ablasının gözü bendeydi. Beni evliliğimi bozmakla tehdit etmişti. Aradan 6 yıl geçmesine rağmen bir şey olmadı. Sonra bu olay patlak verdi. Suçsuzum" dedi.

Dehşet anını anlatırken gözyaşlarına boğulan V.İ. ise, "Marketten ekmek aldım, eve gidiyordum. Arkamdan bağıran sanık, babama verilecek bir davetiye olduğunu söyledi. Camdan atmasını istedim, kapıya çağırdı. İçeriye girmemi istedi, kabul etmedim. Kapıdan davetiyeyi vereceği sırada kolumdan tutup içeriye çekti. Boğazıma bıçak dayadı. Yere yatırdı. Eliyle burnumu ve ağzımı kapattı. Kalp hastası olduğum için yüreğim yaşadığım heyecana dayanamadı. 'İmdat' diye bağırdım. Beni öldüreceğini söylüyordu. Kolumdan tutup yatak odasına sürükledi. O sırada nefes alamadığım için bayılmışım. Yüzümü yıkadı. Beni eve götürmek istedi. Ben de yerdeki ekmekleri alarak hemen evden çıktım. Durumu aileme anlattım ve şikayetçi olduk. Ablamın onda gözü yoktu. Yalan söylüyor. Cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme, davayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 10:16:03
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 10:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?