4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kamyonun altında sürüklendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kamyonun çarpıp sürüklediği otomobilin sürücüsü öldü, 4 kişi de yaralandı. Ölen şahsın Almanya'dan tatile geldiği öğrenildi.

Oylat Kavşağı'ndan Bursa-Ankara karayoluna çıkış yapmak isteyen Tahsin Yıldız idaresindeki 16 Y 3785 plakalı özel otomobile, Bozüyük istikametine gitmekte olan Maşallah B. yönetimindeki 33 D 2286 plakalı kamyon çarptı. Ambar yüklü kamyonun çarpması ile yaklaşık 40 metre sürüklenen otomobil hurdaya dönerken, sürücü Tahsin Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Mahmut Yeşilyaprak, İbrahim Yıldız, Özkan Ertürk ile 10 yaşındaki Muhammet Sait Yeşilyaprak yaralandı.

İtfaiye tarafından hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan Muhammet Sait Yeşilyaprak Bursa'ya sevk edildi. Kazada ölen gurbetçi Tahsin Yıldız'ın cesedi, itfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak morga kaldırıldı. Almanya'da çalışan ve İnegöl'e yıllık izin için gelen 34 yaşındaki Tahsin Yıldız'ın akrabaları ile Oylat Kaplıcaları'ndan döndüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 13:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?