3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kan donduran vahşet!

GENÇ KIZI BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRÜP PARÇALARA AYIRDILAR

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde boğazı kesilip parçalanarak öldürülmüş 23-24 yaşlarında bir genç kızın cesedi bulundu. Jandarma ve savcılık olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, cesedin 16 Şubat'tan bu yana kayıp olan Uludağ Üniversitesi öğrencisine ait olup olmadığı araştırılıyor.

Edinilen bilgiye göre güvenlik görevlileri, merkez Nilüfer ilçesi Badırga Deri Sanayicileri Sitesi yakınlarındaki gölet kenarında 23-24 yaşlarında bir genç kızın cesedini buldu. Boğazı ve genital bölgesi kesilmiş, göğsü yarılmış, bacakları kesilmiş ve kolları yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanmış olan cesetle ilgili jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı geniş çaplı inceleme yaptı. Savcının incelemesinin ardından cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, cesedi bulunan genç kızın kimliğini tespit çalışmaları sürdürülüyor.

Öte yandan, cesedin 16 Şubat tarihinden beri kayıp olan Uludağ Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Felsefe Bölümü öğrencisi Sema Karakoca'ya ait olup olmadığı araştırılıyor. 16 Şubat'ta arkadaşları tarafından düzenlenen doğum günü partisine katılmayan 23 yaşındaki Sema Karakoca'nın yakınlarının teşhis için Adli Tıp Kurumu morguna gelmesi bekleniyor.

GENÇ KIZI BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRÜP PARÇALARA AYIRDILAR
GENÇ KIZI BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRÜP PARÇALARA AYIRDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 14:31:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?