3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kanlı hesaplaşmada 3 tutuklama

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Kurşunlu beldesinde, 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla alakalı 3 kişi tutuklandı.
Olay, Mehmet K. ile Fikret Kaymaz arasında alacak-verecek meseli yüzünden çıkmıştı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet K., ağabeyi Selim K., oğlu Sedat K. ve Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde teknisyen olarak çalışan İzzet Ç. ile birlikte, Kurşunlu beldesinin üstündeki bir yerde alkol aldıkları sırada, Fikret Kaymaz ile arkadaşları yanlarına gelerek, para konusunda tartışmaya başlamıştı. Daha sonra silahlı çatışmaya dönen olayda, Selim K., İzzet Ç., Mehmet K. ve Fikret Kaymaz yaralanmışlardı.

Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Selim Korkut ile Fikret Kaymaz yolda hayatını kaybetmişti. Silahlı çatışmayla alakalı jandarma tarafından 6 kişi gözaltına alınırken, olayda kullanıldığı belirtilen bir silah ile bir adet tek kırma tüfek ele geçirilmişti. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Bekir T., Mehmet K. ve Sedat K. tutuklanarak cezaevine konuldu. Adliye önünde bekleyen zanlıların yakınları, tutuklananların Bursa'ya götürülmesi sırasında göz yaşlarına boğuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 14:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?