6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kansere karşı buğday çimi suyu

KANSERE KARŞI BUĞDAY ÇİMİ SUYU İÇİN

Orta Asya Türkleri'nin tedavi için içtiği buğday çimi suyunun ihtiva ettiği zengin vitamin ve mineraller sayesinde kanseri önlediği bildirildi.

Doğadaki 102 mineralden 90'ını ihtiva eden buğday çimi suyu, başta kanser olmak üzere birçok hastalığı önlediği için şifa deposu özelliği taşıyor. Uzmanlar, 30 cc'lik 1 bardaktaki buğday çimi suyunun 3,5 kiloluk sebzedeki vitamin ile 8 kilo ıspanakta bulunan demire eşdeğer olduğunu bildirdi. Bursa'da Zafer Plaza AVM'de buğday çimi suyu satan Emin Kahriman, buğday çimi suyunun günde sadece 1 kere tüketilmesi gerektiğini söyledi. Buğday çimi suyunun etkili bir kanser ilacı olduğunu ifade eden Kahriman, bitkisel tedavi ilacının kandaki toksinleri etkisiz hale getirdiğini kaydetti.

Sıvı oksijenle dolu olan bu bitki suyunun doğanın en güçlü kanser önleyicisi olan 'laetril' içerdiğini belirten Kahriman "Buğday çimi suyu vitamin ve mineral bakımından çok zengin. İzmir'den özel getirdiğimiz buğday çimlerini 1 hafta yetiştirdikten sonra özel makinede sıkarak müşteriye ikram ediyoruz. Bu bitki suyunu müşterilere günde sadece 1 kere verebiliyoruz. Doktorlar, zengin içerikli olduğu için ikinci bardağı tavsiye etmiyor. Atalarımız, bu suyu eskiden tedavi maksadıyla kullanıyordu. Kanser başta olmak üzere birçok hastalığa iyi gelen buğday çimi suyunu Bursalılar sevdi. Bir bardak buğday çimi suyu 4 lira" dedi.

KANSERE KARŞI BUĞDAY ÇİMİ SUYU İÇİN
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 10:23:02
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 09:53:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?