6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kapalı çarşıya referandum ziyareti

YALÇIN'DAN KAPALI ÇARŞI ESNAFINA REFERANDUM ZİYARETİ

Referandum gezilerine hız veren AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, kapalı çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafın referandum konusunda bilinçlendiğini belirten Yalçın, "Şehrin kalbi olan kapalı çarşıda sağ duyu hakim" dedi.

AK Parti, anayasa değişikliği referandumuna az bir süre kala ziyaretlerine devam ediyor. Bursa'nın kalbi olarak nitelendirilen kapalı çarşı esnafını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, anayasa değişikliği çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Uzun Çarşı'dan referandum ziyaretine start veren AK Partililer, çarşıdaki esnafı teker teker gezdi. AK Parti Milletvekili Mehmet Ocakden'in de bulunduğu gezide, partililer esnafa 26 maddelik anayasa değişikliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çarşıda mendil satan yaşlı bir bayanla sohbet eden Yalçın ve Özen, bir simitçiyle de görüştü.

"ESNAF REFERANDUM HAKKINDA BİLİNÇLENDİ"

Referandum ziyaretlerinde çok iyi bir hava yakaladıklarını kaydeden Yalçın, esnafın anayasa paketi hakkında bilinçlendiğini dile getirdi. Yalçın, "Çarşıda sağduyu hakim. Türkiye'ye nefes ve mesafa aldıracak bir değişiklik olacak. Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar 'evet' çıkacağına inanıyorum. Kapalıçarşı, Bursa'nın kalbi. Çarşıda önemli gelişmeler var. Esnaf, 12 Eylül günü çifte bayram yapar" dedi

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ise çarşı esnafından referandum ile ilgili olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, "Büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Osmangazi'nin referandumda yüzü ak çakacaktır. Halkımıza güveniyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Mehmetm Ocakden, referandum ile ilgili 'hayır' kampanyalarını eleştirdi. Anayasa paketine karşı çıkanlara tepki gösteren Ocakden, referandumdan Türkiye'nin geleceği için olumlu sonuçların çıkacağını ifade etti.

YALÇIN'DAN KAPALI ÇARŞI ESNAFINA REFERANDUM ZİYARETİ
YALÇIN'DAN KAPALI ÇARŞI ESNAFINA REFERANDUM ZİYARETİ
YALÇIN'DAN KAPALI ÇARŞI ESNAFINA REFERANDUM ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 11:00:02
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 15:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?