3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kapıcının cesareti

Bursa'da 2 polis ve 2 adliye personelinin oturduğu apartman sakinleri, kapıcısı tarafından dolandırıldı. 3 bin YTL'lik aidatla sırra kadem basan kapıcı 2 yıldır arınıyor. Kapıcı hakkında şikayet üzerine dava açıldı. 

İddiaya göre, 2 yıl önce Erikli Mahallesi Şafakkent Apartmanı'nda görev yapan kapıcı N.G., (29) topladığı 3 bin YTL'lik aidat ve yakıt parası ile kayıplara karıştı. 30 dairelik apartman sahiplerinden 2 kişinin polis, 2 kişinin de adliye personeli olması kapıcıyı korkutmaya yetmedi. 3 bin YTL için eşi ve tek çocuğunu da bırakarak kaçan kapıcı N.G., olaydan 1 ay sonra apartman sakinlerinden polis ve adliye memurları tarafından yakalanarak adalete teslim edildi. Fakat nöbetçi mahkeme, kapıcının tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi. 

Bu arada Savcılık, N.G., hakkında "emniyeti suistimal yoluyla hırsızlık" suçundan 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Fakat kapıcının duruşmalara katılmaması üzerine hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkartıldı. Olaydan sonra bir daha kimsenin görmediği ve 2 yıldır aranan kapıcının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 15:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?