6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kapkaççıyı köpeği ele verdi

ÜÇ KADININ KORKULU RÜYASI KAPKAÇ ZANLISINI KÖPEĞİ ELE VERDİ

Bursa'da üç ayrı gasp olayına karışan motosikletli kapkaççı, polis ekiplerinin bir saatlik takibi sonucu yakalandı. Zanlıyı, yanında taşıdığı minik köpekle motosikletindeki kartal logosu ele verdi.

Merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi'nde sabah saatlerinde iki ayrı kapkaç olayına karışan zanlı, polis ekiplerinin dikkatli çalışması sonucu yakalandı. İlk önce Üçevler Mahallesi civarında 16 JEF 03 plakalı motosikleti ile Sevgi A.'nın (20) çantasını alarak kaçan Özen T. (18), Altınşehir Mahallesi'nde başka bir kadının çantasını alarak kaçtı. Çantaları çalınan kadınlar polis merkezine giderek ihbarda bulundu. Verilen eşkal doğrultusunda harekete geçen Bursa polisi, kapkaç olayının meydana geldiği yerlerde sürekli devriye gezmeye başladı. Bölgedeki görgü tanıklarının da ifadesine başvuran polis, önünde kartal amblemi olan kırmızı renkli bir motosiklet kullanan şahsın kapkaç olayına karıştığını tespit etti.

Akşam saatlerinde Nilüfer ilçesinde kapkaç saldırısına uğrayan başka bir kadın, polis ekiplerini arayarak kırmızı renkli motosiklet kullanan birinin çantasını çaldığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Özen T.'yi Merinos Kavşağı'nda takibe aldı. Ekiplerin "dur" ihtarına uymayan zanlı, trafiğin yoğun olduğu Santral Garaj Kavşağı'nda ters yöne girdi. Polis ekiplerinden kaçamayacağını anlayan Özen T., Ankara yolunda durdurularak gözaltına

alındı. Yaklaşık bir saatte yakalanan ve polis ekiplerine zor anlar yaşatan zanlı, ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi.

 

MOTOSİKLETİN ARKASINDAKİ KÜÇÜK KÖPEK DİKKAT ÇEKTİ

Gözaltına alınan zanlının kullandığı motosikletin arkasında bir kafes içerisinde bulunan köpek ise dikkat çekti. Polis ekipleri köpeği de çalıntı olabileceğini düşünerek Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesine getirdi. Polislerin neşe kaynağı olan köpeğe ekmek ve su verildi.

İki saat boyunca ifadesi alınan Özen T., kapkaç olayına karıştığı mahallelere götürüldü. Emniyete gelen kapkaç mağduru kadınlar ise zanlıyı teşhis etti. Özen T., emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilecek. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

ÜÇ KADININ KORKULU RÜYASI KAPKAÇ ZANLISINI KÖPEĞİ ELE VERDİ
ÜÇ KADININ KORKULU RÜYASI KAPKAÇ ZANLISINI KÖPEĞİ ELE VERDİ
ÜÇ KADININ KORKULU RÜYASI KAPKAÇ ZANLISINI KÖPEĞİ ELE VERDİ
ÜÇ KADININ KORKULU RÜYASI KAPKAÇ ZANLISINI KÖPEĞİ ELE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 10:14:04
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 13:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?