4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kaplıkaya Vadisi'ne cazibe merkezi

 Yıldırım Belediyesi tarafından Kaplıkaya Vadisi'ne yaptırılan cazibe merkezinin üçüncü ve son bölümü bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde mezbelelik bir alanın temizlenmesiyle yapılan Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde sona doğru yaklaşıldı. Projenin bitmesiyle turistlik bir alana dönüşecek cazibe merkezinde vatandaşlar balık tutmanın yanı sıra tüm günlerini geçirebilecek.

Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nin sadece Yıldırım'ın değil Türkiye'nin projesi olduğuna dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Burada 270 bin dönümlük mezbelelik, çöplük bir alanı Yıldırım Belediyesi olarak bir kısmını hazineden iltifak hakkıyla, bir kısmını satın alarak Türkiye'nin güzel bir projesini gerçekleştirmiş oluyoruz.

Birinci bölümde ücretsiz spor ve piknik alanı, ikinci bölümde Şehriyar tesisleri, Şehriyar tesislerinin içinde masal bahçesi ve Minia Yıldırım yer alıyor 3. bölümde ise seyir terasları, yürüyüş yolları, spor alanları, balık tutma göletleri ve dev akvaryumlar var. Burada aile olarak insanlar geldiklerinde bütün günlerini geçirebilecekler. Birinci ve ikinci bölümleri açtık 3. bölümün açılışını ise bu yıl içinde gerçekleştireceğiz. Böylelikle Türkiyemiz Singapur'daki gibi güzel bir projeye kavuşmuş olacak" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 12:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?