6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kaptan Ömer sevinçten dört köşe

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILAN KAPTAN ÖMER ERDOĞAN DÖRT KÖŞE

Sercan ile birlikte milli takım kadrosuna çağırılan Bursaspor'un başarılı kaptanı Ömer Erdoğan, ilk defa milli formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Sevincimi kelimelerle ifade etmek zor" dedi.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Bursaspor'un kaptanı alarak çok başarılı maçlara imza atan Ömer Erdoğan Milli takıma çağırılmayınca "Bu dönem çağrılmadım ya bundan sonra çağırsalarda bir kıymeti yok" demişti.

Kaptan Ömer Erdoğan, bu sezonun ilk 2 maçında rakiplerine geçit vermeyince Guus Hiddink ve Engin İpekoğlu'nun tercihi oldu. Dün öğleden sonra açıklanan milli takım aday kadrosunu Sivas yolunda havada öğrenen Ömer Erdoğan ayağının tozuyla indiği Sivas'ta gazetecilere açıklama yaptı.

Başarılı Kaptan, mutluluğunu kelimelerle ifade etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Gerçekten çok mutluyum ilk defa milli takıma çağrılıyorum. Ancak ilk önce yarınki maçı düşünüyorum puanla dönersek milli takıma daha mutlu gideceğim. Milli takıma seçilmeme de hocamın ve futbolcu arkadaşlarımın büyük katkısı var. Biz takım olarak iyi oynamasak ben oraya çağrılmazdım bu kadar futbolcu tercih edilmezdi. Oraya gidip en iyi şekilde Bursa'yı temsil etmek istiyorum" dedi.

Kaptan Ömer Erdoğan, şampiyon bir takımın kaptanı olarak milli formayı giymek seni ayrıca motive edecek mi? sorusuna ise "Benim için ekstra motivasyona gerek yok. Ben her maça motivasyonu en yüksek seviyede çıkan bir oyuncuyum. Milli formayı giyecek olmayı bilmek şuan için gurur veriyor ama şuan tek düşüncem Bursaspor ve yarın ki maç. Maçın ardından milli takım için hazırlanmaya başlayacağım" diye konuştu.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILAN KAPTAN ÖMER ERDOĞAN DÖRT KÖŞE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 11:17:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 15:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?