3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Karacabey'de fetih şöleni

Mekke'nin Fethi'nin yıl dönümü dolayısıyla Karacabey'de Fetih Şöleni düzenlendi. 

Anadolu Gençlik Dergisi Karacabey Temsilciliği tarafından Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Fetih Şöleni'ne, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı, Karacabey Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Çalı, Kütüphane Müdürü Zeki Demir, Anadolu Gençlik Dergisi Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman ve çok sayıda davetli katılırken, şölen Naci Aksoy tarafından okunan Kuran-ı Kerim ile başlandı. İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşması yapan Anadolu Gençlik Dergisi Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman,' 'Kimileri bize bu geceyi 31 Aralık'a karşı yapıyorsunuz diyorlar. Ama biz bu geceyi Mekke'nin fethinin yıl dönümü dolayısıyla yapıyoruz'' dedi.
 
Danimarka Başbakanı'nın Hazreti Muhammed'e terörist diyecek kadar ileri gittiğini ifade eden Kahraman, "Şu anda dünyada İslam'a yönelik alenen bir saldırı var, ama bugün Danimarka'da Kuran-ı Kerim yok satıyor. Emperyalist batı dünyası çarkın hep böyle döneceğini zannediyor. Fakat alacakları büyük dersler var" diye konuştu. 

Mustafakemalpaşa Naçar İlahi Grubu'nun söylediği ilahilerle devam eden Fetih Şöleni, Mekke'nin fethi konulu sinevizyon gösterisi ve Mahmut Eren tarafından verilen konferans ile son buldu.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 15:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?