4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Karacabey'de sünnet şöleni

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Sütaş tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şölenlerinin bu yıl dokuzuncusu düzenlendi.

Dört yıl önce vefat eden Sütaş’ın kurucusu Sadık Yılmaz tarafından başlatılan Sütaş sünnet şölenlerinin bu yıl dokuzuncusu tertiplendiKonak düğün salonundaki şölene AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Kaymakam Dursun Balaban, merhum Sadık Yılmaz’ın eşi Sehavet Yılmaz ile kızları ve Sütaş yetkilileri katıldı. 41 çocuğun sünnet ettirildiği şölen öncesinde çocuklara şehir turu attırıldı.

İlçe vaizi Ali Yetim tarafından yapılan duanın ardından bir konuşma yapan merhum Sadık Yılmaz’ın kızı Mürüvvet Tezel, ’’Rahmetli babamızı kaybedeli dört yıl oldu. Onun başlattığı bu adeti, çocukları olarak bizler devam ettiriyoruz. İnanıyoruz ki babamızın da bizleri izliyor, büyük bir mutluluk yaşıyordur. Sütaş ailesi olarak 41 çocuğumuza 41 kere maşallah diyoruz’’ dedi.

Çocuklara altın takılırken, davetlilere pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. Sünnet şöleni müzik ve palyaçolar eşliğinde eğlenceyle devam etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 18:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?