3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Karakolda kendisini doğradı

Bursa'nın Kestel İlçesi'nde, okul bahçesindeki kavgaya karıştığı gerekçesiyle polislerin gözaltına aldığı bir genç, karakolda kendisini jiletle doğradı. 

Edinilen bilgiye göre, dün gece Musa Fırat Coşkun İlköğretim Okulu avlusunda iki grubun tartıştığını fark eden mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, şahısları karakola götürüldü. Üzerlerinden döner bıçağı ve sustalı çıkan 7 kişinin ifadeleri alınırken, boşluktan faydalanan Ç.A. (17) cebinde bulunan jiletle kolunu kesmeye başladı. Karakolu kanlar içerisinde bırakan genç, polisler tarafından önce sağlık ocağına, daha sonra Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürüldü. Çok kan kaybeden Ç.A. ambulansa bindirilirken baygınlık geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2007 Cuma 15:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fedai Damargüç IP: 85.100.30.xxx Tarih : 9.01.2007 15:38:10
kendini jiletle doğruyan kişi niye yanında jilet taşıyormuş? tesadüfen mi? yoksa bazı kişiler gibi saunma,saldırısiahı olarak mı? yanındaki jilettesadüf değilse ,zaten O kişinin birilerine garezi varmış ne yazıkki bu sefer kendi silahı ile kendi vurulmuş bunun gibi bir çok kişinin jilet taşıdığını duyorduk veya gazetelerde okuyorduk bunlar hazırlıklı piskopat kişiler ne diyeyim diyecek başka cümle bulamıyorum Allah isla etsin İslah etmeye cezalar,yasalar yetmiyor demekki?