1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Kardeşin vefası

İstanbul Sarıgazi'deki evinden 3 yıl önce ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Nazmi Bulut, kardeşi tarafından il il aranıyor. 

İstanbul'da yaşayan Nazmi Bulut (46), 3 yıl önce kardeşi Necmi Bulut (41) ile tartışınca annesi ile birlikte yaşadığı evi "Kardeşimin yanına gidiyorum" diyerek terk etti. Necmi Bulut, annesinin yanına gittiğinde ağabeyinin evi terk ettiğini anladı. Bunun üzerine, yollara düşen Bulut, 3 yıldır süren aramalarına rağmen ağabeyinin izine rastlayamadı. Ağabeyinin evi terk etmesinden kendisini sorumlu tutan Bulut, "Ağabeyim evi terk ettiği gün telefonda maddi problemler sebebiyle kendisiyle tartıştım. Ardından ağabeyimin evden ayrıldığını anladık. Bunun üzerine kendisini Denizli, Muğla, Aydın, İzmir ve son olarak da Bursa'da aramaya başladım. Ancak bulamadım" dedi. 

Ağabeyinin evi terk etmesinden sonra hatasının farkına varan ve 3 yıl 12 gündür aramalarına ara vermeden devam eden Necmi Bulut, "Canım ağabeyim. Kalleşlik ettim. İzin ver. Dön, kardeşlik edeyim. Yalvarıyorum. Ne yaşamış, ne durumda olursan ol. Sen daima benim ağabeyimsin"' yazılı pankartla dolaştığı Atatürk Caddesi'nde, ellerini havaya kaldırarak vatandaşlardan yardım istedi. 

Yıldız Teknik Üniversitesi 3. sınıftan okulu bırakan ağabeyinin son 1 yıl içinde ruhi problemler yaşadığını söyleyen acılı kardeş, kaybolan ağabeyinin resminin bulunduğu 3 binden fazla broşürü de vatandaşlara dağıttı. 1 yıl önce evlendiği eşinden ayrılan Bulut, pankarta yazdığı "kalleşlik" yazısına açıklık getirerek, "Küçüklüğümüzden beri tartıştığım ağabeyime gerekli saygıyı göstermediğim için bunu kalleşlik olarak düşünüyorum" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 17:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?