4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Karete Turnuvası Bursa zirvesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen '2. Geleneksel Yaz Karate Turnuvası', heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.

Büyükşehir Belediyespor tesislerinde bu yıl 2.'si gerçekleştirilen 'Geleneksel Yaz Karate Turnuvası'na ümit ve genç (21 yaş altı) kategorilerinde 300 sporcu katıldı. İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Eskişehir, Kırklareli, Düzce ve İzmir olmak üzere 7 ilden gelen sporcuların yarıştığı müsabakalarda birincilik sevincini yaşayan Bursalı sporcular, kentin gururu oldular.

Bursa'nın şampiyonluk heyecanına sahne olan '2. Geleneksel Yaz Karate Turnuvası'nda, İstanbul 2., Kırklareli 3. ve İzmir de 4. oldu. Ağustos ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na ve devamında da Fas'ta düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na hazırlık maçları niteliği taşıyan turnuva, genç karatecilere de heyecanlı anlar yaşattı.

Dereceye giren sporculara madalyalarının verildiği ödül töreni ise turnuvaya renk kattı. Karate Federasyonu As Başkanı Timur Özdemir, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık'a karate sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç da dereceye giren sporculara, madalyalarını verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 18:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?