6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

'Karım kaza ile öldü'

UÇURUMDA BİTEN MUTLULUK AĞIR CEZADA

Bursa'da kullandığı otomobille 50 metrelik uçurumdan yuvarlanarak 23 yaşındaki 7 aylık hamile eşinin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen eski CHP il başkanının oğlunun yargılanmasına başlandı.

5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "kasten eşini öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen eski CHP İl Başkanı Hakan A.'nın eczacı oğlu B.A. (31), ilk kez hakim karşısına çıktı. Eşiyle tartışıp birlikte ölmek istedikleri için uçuruma direksiyon kırdığı yönündeki iddiaları yalanlayan tutuksuz sanık B.A., "Eşimle 5 yıldır devam eden mutlu bir evliliğim vardı. Nur topu gibi de bir oğlumuz olmuştu. Olay günü eşimle birlikte balık yemek için Tirilye'ye gidiyorduk. Yoğun sis sebebiyle önümü göremedim. Bir saniye içinde aşağıya uçtuk. Bilerek yaptığım bir şey yok" dedi.

Mahkeme heyeti başkanının, şahsın jandarmada verdiği, 'Ailevi meseleler yüzünden eşimle tartıştığımız için direksiyonu uçuruma kırıp birlikte ölelim dedim' şeklindeki ifadesini hatırlatması üzerine B.A., "O ifadeyi kesinlikle kabul etmiyorum. Kazadan sonra ne dediğimi hiç hatırlamıyorum, öyle bir şey demem mümkün değil" yanıtını verdi.

Duruşmaya müşteki olarak katılan Esra A.'nın annesi Fatma D. ise "Olayın önce kaza olduğu söylenmiş, ben de şikayetçi olmamıştım. Ancak daha sonra jandarma ifadelerini okuyunca kaza değil, bunun bir cinayet olduğunu düşünüyorum. Şikayetçiyim, cezalandırılsın" dedi.

Duruşma, şahitlerin dinlenmesi için ertelendi.

UÇURUMDA BİTEN MUTLULUK AĞIR CEZADA
UÇURUMDA BİTEN MUTLULUK AĞIR CEZADA
UÇURUMDA BİTEN MUTLULUK AĞIR CEZADA
UÇURUMDA BİTEN MUTLULUK AĞIR CEZADA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 10:09:05
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 17:51:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?