6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kariyerim açısından bir başlangıç

SERCAN'IN İLK AVRUPA GOLÜ, KARİYERİ İÇİN BAŞLANGIÇ OLACAK

Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında karşılaştıkları Glasgow Rangers'e gol atarak maçın adamı seçilen Sercan Yıldırım, "20 yaşında bunu yapmam, kendi adıma kariyerim açısından bir başlangıç" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikleri Glasgow Rangers maçında gol atarak takımına ilk puanı kazandıran Sercan Yıldırım, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Maçı değerlendiren yıldız futbolcu, "İlk yarı iyi oynadık ama şanssız bir gol yedik. İkinci yarı adeta Glasgow'u ezdik. Güzel pozisyonlar yakaladık. Kişisel olarak becerilerimi yansıtmaya çalıştım. Bir gol attım, ikinciyi atabilirdim ama olmadı. Şanssızlık. İnşallah daha iyi olacağız" diye konuştu.

"MAÇIN ADAMI SEÇİLMEM KARİYERİM AÇISINDAN YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

UEFA'nın resmi internet sitesinde maçın adamı seçilen Sercan, "Benim için güzel bir şey. 20 yaşında bunu yapmam, kendi adıma kariyerim açısından bir başlangıç. İnşallah bir daha şampiyon olup, böyle güzel bir organizasyonda yer alıp, burada bir üst tura belkide, UEFAya gitme şansı yakalarız" şeklinde konuştu.

Genç futbolcu, kaçırdığı pozisyonda ise arkadan çekildiğini ve zeminin kaygan olmasından dolayı topa istediği gibi vuramadığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 17:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?