6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Karne dağıtıp intihar etti

GENÇ ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİLERİNE KARNE DAĞITTIKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Bursa'da öğrencilerine karnelerini dağıtan 34 yaşındaki İngilizce öğretmeni, "Babacığım, her zaman olduğu gibi bu sefer de sen haklı çıktın" yazılı bir not bıraktıktan sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi İlçesi Demirtaş Mahallesi'nde meydana geldi. Demirtaş Gevher Sönmez İlköğretim Okulu'nda İngilizce öğretmenliği yapan Ahmet Oğuzhan Doğdu (34), öğrencilerine karnelerini teslim ettikten sonra cuma namazı kılarak Yalova'da oturan annesini aradı. Annesine işinin uzun süreceğini ve geç geleceğini söyleyen genç öğretmen, evinin tavanına kendisini asarak intihar etti. Çocuklarına ulaşamayan aile, akşam saatlerinde ev sahibini arayarak yardım istedi. Eve giren ev

sahibi Halil Ç., genç öğretmenin cesedi ile karşılaştı. Evde yapılan aramada Ahmet Oğuzhan Doğdu'nun, "Babacığım, her zaman olduğu gibi bu sefer de sen haklı çıktın. Ölümümden kimse sorumlu değildir" diye not bıraktığı tespit edildi.

Genç öğretmenin ölümü, öğrenci ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Babasının ise öğretmenin birlikte olduğu kız arkadaşı için, "Bu kız sana göre değil" dediği iddia edildi.

Olay yerinde yapılan araştırmanın ardından, cenaze incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2010 Cumartesi 11:51:02
Güncelleme :19 Haziran 2010 Cumartesi 12:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?