6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Karşılıksız sevdi, canına kıydı

AŞKINA KARŞILIK VERMEYEN KIZIN GÖZLERİ ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ

Bursa'da bir genç, kendisinden 9 yaş büyük olan ve aşkına karşılık vermeyen iş arkadaşının gözleri önünde hayatına son verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi 1. Yayla Sokak'ta meydana geldi. Şaban Çimen (22), bu sabaha karşı 03.15 sıralarında, aynı iş yerinde çalışan ve kendisinden 9 yaş büyük olan S.A.'yı (31) dışarı çağırdı. Ailevi problemleri olduğu iddia edilen Şaban Çimen, sevgisine karşılık vermeyen S.A.'ya, "Dışarıya çık. Hem sana hem de kendime sıkacağım" dedi. İş yerinin önüne silahla gelen Şaban Çimen'in çağrısını reddeden S.A., pencereden baktı. Bu sırada Şaban Çimen, S.A.'nın gözleri önünde kafasına silahla ateş ederek hayatına son verdi.

Ailevi problemleri olduğu öğrenilen Şaban Çimen'in daha önce S.A.'ya evlenme teklifinde bulunduğu öğrenildi. Bir süre önce boşandığı öğrenilen Şaban Çimen'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Öte yandan, Şaban Çimen'in babası Dursun Çimen'in maddi sıkıntıları olduğu öğrenildi. Hakkında cezai işlem uygulanan Dursun Çimen'in borçlarını ödeyememesi durumunda bugün cezaevine gireceği belirtildi.

AŞKINA KARŞILIK VERMEYEN KIZIN GÖZLERİ ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ
AŞKINA KARŞILIK VERMEYEN KIZIN GÖZLERİ ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 11:19:00
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 18:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?