2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Kart borcu, avukatı ölüme götürdü

Kredi kartı borcu yüzünden İstanbul'da bir yıl önce cinnet getirip ateşe verdiği evini havaya uçuran avukat, Bursa'daki annesinin evinde 9. kattan atlayarak intihar etti. 

Alınan bilgiye göre, Üsküdar'daki evinde doğalgazı açıp havaya uçuran ve kendisi de ağır yaralanan avukat İhsan Özgür Çevik (39), yanık tedavisinin tamamlanmasının ardından Bursa'da oturan annesi Özlem Çevik'in yanında kalmaya başladı. Annesinin merkez Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi Yurtkent Sitesi'ndeki evinde kalan bekar avukat, bir süre psikolojik tedavi gördü. Kredi borcu yüzünden psikolojisi bozulan avukat, bir süre dışarıda dolaşıp sigara içtikten sonra apartmanın 9. katına çıktı.Pencereden etrafa bakan Çevik, kendisini ikna etmek için konuşma teşebbüsünde bulunan apartman sakinlerine aldırış etmedi.

Vatandaşlar, pencerede bekleyen İhsan Özgür Çevik'in intihar edeceğini düşünerek polis ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı kurtarma ekibi, apartmanın önüne şişme brandayı açtığı esnada Çevik kendisini boşluğa bıraktı. Apartmanın girişindeki beton korkuluğa düşen Çevik, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, İhsan Özgür Çevik'in evini havaya uçurduktan sonra yanık tedavisini tamamlayıp taburcu olduğu ve 1 yıldır da psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla ceset Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'na kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2007 Cumartesi 17:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?