4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kasa hırsızları polise takıldı

ÇALDIKLARI ÇELİK KASAYI AÇAMADAN YAKALANDILAR

Bursa'da bir gece kulübünde çalışan kadının dubleks dairesine giren hırsızlar, içinde 50 bin TL'lik ziynet eşyası bulunan çelik kasayı açamadan yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi'nde meydana geldi. Bir gece kulübünde şarkıcılık yapan Ö.S.'nin oturduğu 5. kattaki dubleks daireye yan taraftaki boş inşaattan giren hırsızlar, balkon kapısını levye ile açtı. Dairedeki çelik para kasasını battaniyeye sarıp yine inşaata götüren 4 zanlı, kiraladıkları otomobile yükledikleri kasa ile Yavuzselim Mahallesi'ne gittikleri sırada polis kontrolüne takıldı.

İçinde 50 bin TL bulunan kasayı açamadan yakalanan K.Ç. (27), A.A. (28) ve R.O. (27) gözaltına alınırken, R.B. ise kaçtı. İşsiz oldukları için hırsızlık yaptıklarını belirten zanlıların, Hürriyet Mahallesi'ndeki bir pasta imalathanesine içeride 8 işçi ve 2 güvenlik görevlisi olmasına rağmen yine boş bir inşaatı kullanarak girdiği ancak zorlamalarına rağmen kasayı açamadıkları için bırakıp kaçtıkları ortaya çıktı.

Polis, birçok suçtan kaydı bulunan 3 zanlıyı, "gece evden çelik kasa hırsızlığı yapmak ve hırsızlığa teşebbüs" suçuyla adliyeye sevk etti. Kaçan R.B. ise aranıyor.

ÇALDIKLARI ÇELİK KASAYI AÇAMADAN YAKALANDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 11:52:05
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 15:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?