6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Katil köpek 15 yıl boyunca aranacak!

POLİS 15 YIL BOYUNCA KATİL KÖPEĞİ ARAYACAK

Bursa'da evlerinin önünde oynarken başı boş köpeklerin saldırısı sonucu parçalanarak öldürülen 2 yaşındaki Aleyna Şenol'un soruşturmasından daimi arama kararı çıktı. Polis, 15 yıl boyunca tasmalı katil köpeği arayacak.

Edinilen bilgiye göre, geçen yıl Temmuz ayında merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi Gedik Sokak üzerinde oturan Kerem (39) ve Halime Şenol (29) çifti, 2 yaşındaki kızları Aleyna'yı yengesi Semra Şenol'a bıraktı.

Baba Mudanya'da boya işine, 1.5 aylık hamile olan anne ise sağlık ocağına gitti. Kırmızı şort ve turuncu tişört giyen küçük kız, evin önünde oynarken esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Bir süre sonra yeğeninin kaybolduğunu fark eden Semra Şenol, küçük kızı aramaya çıktı. Küçük Aleyna'nın cesedi, evden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki çalılıklar arasında bulundu. Cesedin başında 4-5 köpeğin olduğunu ve minik kızın vücudunu parçaladığını gören yenge, hemen durumu polise bildirdi. Minik Aleyna'nın cinsel organındaki kesikler, kafalarda soru işareti oluşturdu. Küçük kızın bir sapığın saldırısı sonucu ölmüş olabileceği ihtimali, ekipleri alarma geçirdi. Yapılan klasik otopside Aleyna'nın kulağının bıçakla değil, bir köpeğin ısırması sonucu koparıldığının belirlenmesi bu yöndeki ihtimali kuvvetlendirdi. Polis, olayla alakalı geniş çaplı soruşturma başlattı. İlk olarak başta anne ve baba olmak üzere tüm Şenol ailesi fertlerinin ifadeleri alındı.

Adli Tıp Kurumu'ndan gönderilen otopsi raporunda Aleyna Şenol'un tasmalı bir köpek tarafından parçalanarak öldürüldüğü, cinsel organındaki kesiklerin ise bu tasma sebebiyle olduğu belirlendi. Fakat yapılan tüm incelemeye rağmen olayın faili olan tasmalı köpek ve köpeğin sahibi bulunamadı.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı Sadettin Civan tarafından yürütülen soruşturma sona erdi. Olayın bilinçli taksir şeklinde geliştiğine kanat getiren savcı, daimi arama kararı verdi. 15 yıl boyunca tasmalı katil köpek ve köpeği başıboş bırakarak bu vahşete sebep olan sahibi aranacak.

POLİS 15 YIL BOYUNCA KATİL KÖPEĞİ ARAYACAK
POLİS 15 YIL BOYUNCA KATİL KÖPEĞİ ARAYACAK
POLİS 15 YIL BOYUNCA KATİL KÖPEĞİ ARAYACAK
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2010 Pazar 11:22:03
Güncelleme :4 Nisan 2010 Pazar 17:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?