6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Katil polise 37 yıl hapis

EŞİNİ VE KIZINI ÖLDÜREN POLİSE 37 YIL HAPİS

Bursa'da, sık sık evden kaçtığı iddia edilen 16 yaşındaki kızı ile boşandıktan sonra tekrar evlendiği karısını öldürüp oğluna kıyamadığı iddia edilen polis memuru, 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "kasten eşini ve kızını öldürmek" suçundan çifte müebbet hapis talebiyle yargılanan polis memuru A.Ş., son kez hakim karşısına çıktı. Boşanıp tekrar evlendiği 20 yıllık hayat arkadaşı Hatice Ş.'yi (37) 4 el ateş ederek, bu sırada yardım çağıran 16 yaşındaki kızı Ceyda Ş.'yi de 2 el ateş ederek öldürmekle suçlanan polis memuru A.Ş., son sözünde vicdan azabı çektiğini söyledi.

Eşini öldürmediğini söyleyen A.Ş., "Ölen kızımın psikolojik sıkıntıları vardı. Onu bu hale getiren de baldızım ve ailesidir. Ben 10 yıl ayrı kaldığım eşimle çocuklarımızın geleceği için barıştım. Aile içinde zaman zaman tartışmalarımız oluyordu. Ancak bu olay bir anda gelişti. Benim yaşadıklarımı Allah düşmanımın başına vermesin. Keşke onların yerine ben ölseydim. Çok büyük vicdan azabı çekiyorum. Sadece tek bir şey söylemek istiyorum. Eşimi ben öldürmedim. Vereceğiniz karara da saygılıyım" dedi.

Kısa bir aranın ardından kararını açıklayan mahkeme, sanık A.Ş.'yi kızı Ceyda Ş.'yi orta şiddette tahrik altında öldürdüğü gerekçesiyle 17 yıl 6 ay hapis, eşi Hatice Ş.'yi ise hafif tahrik altında öldürdüğü için de 20 yıl hapse mahkum etti. Sanık, sonuç olarak 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

EŞİNİ VE KIZINI ÖLDÜREN POLİSE 37 YIL HAPİS
EŞİNİ VE KIZINI ÖLDÜREN POLİSE 37 YIL HAPİS
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 10:28:03
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 11:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?