2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Bursa'da istediği parçayı söylemeyen gazinodaki dostuna kızıp, alt katta yalnız yaşayan 70 yaşındaki komşusuna tecavüz ettiği ve öldürdüğü iddia edilen zanlı adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, dün sabaha karşı merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olayda, hiç evlenmeyen 70 yaşındaki terzi Cavide Kocayamaç, kapısı kırık olan dairesinde üst katta oturan ve işten dönen Derya takma isimli oryantal H.O. (27) ve konsomatris olarak çalışan travesti A.S. (26) tarafından öldürülmüş olarak bulundu. Cinayet masası dedektifleri, yaşlı kadının üst kattaki komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kemancı olduğu öğrenilen şüphelinin olay yerinde düşürdüğü gözlükten yola çıkan ekipler, Necdet U.'yu üst kattaki dairede uyurken gözaltına aldı. 4 aydır H.O. ile sevgili olan 3 çocuk babası kemancı Necdet U.'nun gazinoda istediği parçayı söylemeyen sevgilisine kızıp, yaşlı kadını hunharca katlettiği ortaya çıktı. 

Emniyetteki sorgusu süren katil zanlısı Necdet U. ile birlikte olay hakkında bildiklerini gizledikleri iddia edilen oryantal H.O., travesti A.S. ve arkadaşı A.G., adliyeye sevk edildi. Kemancı Necdet U., "Canavarca his saikiyle adam öldürmek" suçundan, diğer 3 kişi ise olay hakkında tanık oldukları gerekçesiyle adli makamlara ifade veriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 17:32:53
Güncelleme :28 Kasım 2007 Çarşamba 17:38:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?