6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kavaf'tan yılın annesine ödül

BAKAN KAVAF'TAN YILIN ANNESİNE ÖDÜL

Çocuk ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Bursa'da yılın annesine ödül verdi.

Bakan Kavaf, Bursa'daki temaslarının ardından Zeytinbağı'nda (Trilye) öğle yemeği yiyerek, AK Parti Nilüfer Kadın Kolları'nca seçilen yılın annesine çiçek ve kızına bilgisayar hediye etti.

Bakan Kavaf'ın Zeytinbağı ziyaretine Tokat, Adana, Samsun, Mardin ve Bursa kadın milletvekilleri ile Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Zeytinbağı Belediye Başkanı Ali Turan da eşlik etti. Bakan ve milletvekilleri, sahildeki balık restoranında lüfer

yedikten sonra Nilüfer Kadın Kolları tarafından yılın annesi seçilen Suna Kökel'e çiçek ve kızına bilgisayar hediye etti. Bakan Kavaf, "Annelerimize gereken ilgi ve alakayı göstermemiz lazım. Aslında her gün Anneler Günü. Bütün annelerin günü kutlu olsun" dedi.

4 çocuk annesi 35 yaşındaki Suna Kökel'in en küçük kızının 'cam kemik (imperfecta)' hastası olduğu öğrenildi. Kökel'in hem hasta kızıyla ilgilendiği hem de kocası işsiz olduğu için el işleri yaparak aile bütçesine katkı sağladığı öğrenildi.

BAKAN KAVAF'TAN YILIN ANNESİNE ÖDÜL
BAKAN KAVAF'TAN YILIN ANNESİNE ÖDÜL
BAKAN KAVAF'TAN YILIN ANNESİNE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:13:05
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?