3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kavga ayırmak isterken canından oldu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, iş çıkışı evine giderken darp edilen bir matbaa işçisi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tuna ve Lider gazetelerinin baskılarını yapan Gökçağ Matbaası'nda çalışan Hikmet Yaman (38), önceki gece saat 02.45 sıralarında matbaadaki işlerini tamamladıktan sonra Emre B. (23) ve Erdal E. (37) ile birlikte eve gitmek üzere matbaadan ayrıldı.

Gemlik Caddesi üzerinde yürüyen üç arkadaşa, bu sırada kaldırımda yürümekte olan Eren İ. (22), Doğan Y. ( 30) ve Okan Ç. (35) isimli gençler laf attı. İki grup arasında tartışma çıkarken, Hikmet Yaman gençlerin kavgasını engellemek istedi.
Kavga büyürken, yere düşen Hikmet Yaman'ı dakikalarca kafasına vurarak darp eden 3 zanlı, daha sonra Emre B.'yi aralarına alarak tartaklamaya başladı. Kavgayı fark eden bir vatandaş polisi aradı.

Olay yerinden kaçmaya çalışan 3 zanlı polis tarafından kıskıvrak yakalanırken, ağır yaralanan matbaa işçisi Hikmet Yaman ile Emre B. ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaman kurtarılamazken, burnu kırılan ve kafasından aldığı darbelerle yaralanan Emre B. ise hastanede tedavi altına alındı. Olayı haber alan Hikmet Yaman'ın yakınları hastaneye akın etti.
Gözaltına alınan Eren İ., Doğan Y. ve Okan Ç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hikmet Yaman'ın yakınları adliye önünde toplanarak katil zanlılarına tepki gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 12:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?