3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kavgada kalbinden bıçaklandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kavgaya karışan 18 yaşında bir genç, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde çarşı meydanında bir kişinin kalbinden bıçaklandığı ihbarı ile olay yerine giden polis ekipleri, Sezer Özer (18) isimli genci ağır yaralı buldu. Ambulansla hastaneye sevk edilen Sezer Özer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası çevredekiler tarafından yapılan tarifle eşkali belirlenen N.Y.(18), kısa süre sonra yakalandı. Polis ekipleri zanlının üzerinde cinayette kullanıldığı öne sürülen bir bıçak ele geçirirken, zanlı ile birlikte adı açıklanmayan bir kişiyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 zanlı, Gemlik Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Hayatını kaybeden Özer'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, maktulün yakınları hastane önünde uzun süre bekleyerek gözyaşı döktü.

Kavgada hayatını kaybeden Sezer Özer'in Gemlik Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gördüğü ve kısa süre önce cinayet zanlısıyla kavga ettiği öne sürüldü.

Cinayetle alakalı soruşturma sürerken, zanlıların adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

KAVGAYA KARIŞAN 18 YAŞINDAKİ GENÇ KALBİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
KAVGAYA KARIŞAN 18 YAŞINDAKİ GENÇ KALBİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
KAVGAYA KARIŞAN 18 YAŞINDAKİ GENÇ KALBİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2011 Salı 10:20:03
Güncelleme :8 Mart 2011 Salı 23:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?