4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kavunları taşımayana kurşun

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ormankadı Sebze ve Meyve Hali'nde çürük kavunları taşımayan kardeşlere mal sahibi kurşun yağdırdı. 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı çatışmada, mal sahibi de bıçakla yaralandı.

İddiaya göre, halde traktörden kamyona kavun aktaran mevsimlik işçilerden Hasan, Nezir ve Halil A. kardeşler, mal sahibi Kadir E. ile çürük kavun meselesinden tartıştı. Çürük kavunların da kamyona yüklenmesini isteyen mal sahibi Kadir E., isteğinin yerine getirilmemesi üzerine sinirlenerek 3 kardeşi kurşun yağmuruna tuttu. Çatışmada kendisi de bıçakla ağır yaralanan Kadir E. kendi imkanlarıyla Mustafakemalpaşa İlçe Devlet Hastanesi'ne gelirken, olay yerinde vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan kardeşler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan Kadir E. ve Halil A. ileri tetkik ve tedavi için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hasan ve Nezir A.'nın Mustafakemalpaşa İlçe Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.
Yaralıların hastaneye getirilişi sırasında acil servise girmek isteyen kardeşlerin yakınları ile polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı.
Hastaneye intikal eden jandarma ve hastane görevlisi polisler tarafından tartışma kontrol altına alınırken, jandarma silahla yaralama ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 18:44:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?