3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Kaybedecek gün yok!'

TÜMSİAD'ı ziyaret eden AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, "Nilüfer'in artık kaybedecek tek bir günü bile kalmamıştır" dedi.

Saniyicinin fakir yaşayıp zengin öldüğünü ifade eden TÜMSİAD Başkanı ise Yüksek Mimar Maydaer'den, istihdamın arttırılması için sanayi yatırımlarının kolaylaştırılmasını istedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Önder Matlı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Yüksek Mimar Maydaer, işadamlarına projeleri hakkında bilgi verdi. Nilüferin sadece Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndan ibaret olmadığını vurgulayan Maydaer, "Artık diğer mahallelerin de eşit hizmet alma zamanı geldi. Artık Nilüferin kaybedecek tek bir günü bile kalmamıştır. Nilüfer için mega projelerimizi konuşmak için mahallelere gidiyoruz. Vatandaşlar bize alt yapı sorunlarının olduğunu evlerini su bastığını, yollarının çamur olduğunu belirtiyor. Bunları duyunca çok üzülüyoruz. Yüreğimiz parçalanıyor. Nilüfer her şeyin en iyisine layık" dedi.

AK Parti belediyeciliğinin ne demek olduğunu artık vatandaşların çok iyi bildiğini ifade eden Maydaer, "Hizmet almak isteyen vatandaşlar, AK Parti Belediyeciliğini seciyor. Çünkü AK Parti'nin vatandaşa hizmet etmekten başka hiç bir amacının olmadığını herkes biliyor. İdeolojisi ne olursa olsun, hizmet almak isteyen AK Parti'yi tercih ediyor" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Başkanı Önder Matlı ise, bu ülkede yaşayan her Türk vatandaşının eşit hizmet alma hakkı olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.

"Sanayici fakir yaşayıp zengin ölüyor. Ne yapıp edip tesisine yatırım yapıyor. Yeni bir kişiye nasıl istihdam sağlar nasıl iş kapısı açarızın mücadelesini veriyor. Özellikle Bursa'da sanayi arsası ücretleri çok yüksek. Ayrıca tesisin kurulması da ciddi bir handikap. Bizler önce iş ve aş meselesini aşacağız ki ondan sonra işin sosyal, belediye ve konut kısmını aşalım. Bunun için de çok önemli olan sanayi yatırımlarının el birliğiyle kolaylaştırılması gerekir".
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 11:48:43
Güncelleme :11 Mart 2009 Çarşamba 11:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?