2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Kaybolan baba oğul bulunamadı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki Kirmastı Deresi'nde kaybolan baba ve oğlu, tüm aramalara rağmen bulunamadı.


Edinilen bilgiye göre, ilçede oturan inşaat ustası Ömer Büke (40), Endüstri Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi oğlu Kadir (16) ve arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için Kirmastı Deresi'nin geçtiği Meliköy'e gitti. Saat 15.00 sıralarında serinlemek için arkadaşlarıyla dereye giren 16 yaşındaki Kadir Büke, derenin bataklık olduğu öğrenilen kısmında çırpınmaya başladı. Oğluna yardım etmek isteyen baba Ömer Büke de suya atladı fakat baba ve oğlu suda gözden kayboldu. Olayı farkeden arkadaşları hemen jandarmaya haber verdi.

Jandarma yetkililerinin yardım istediği Bursa Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü'nün balık adamları olay yerine gelerek araştırma yaptılar. Dalgıçlar 3 defa bataklığa dalarak arama yaptılar. Ancak yapılan dalışlara ve tırmıklarla yapılan aramalara rağmen baba ve oğlu bulunamadı. Sivil savunma ekipleri arama çalışmalarına ara verirken, Bursa'dan gelen Akut ekibi çalışmasını sürdürüyor.


Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, suda kaybolan baba ve oğlun yakınları sinir krizleri geçirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 02:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?