1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Kayıp olan ağabeyini arıyor

Kayıp olan elektronik mühendisi kardeşi için İstanbul'dan Bursa'ya gelen Necmi Bulut, ağabeyini Bursaspor-Karşıyaka maçının oynandığı Atatürk Stadyumu'nda aradı. 10'a yakın vilayette kardeşini aradığını belirten Bulut, "Her maça ağabeyimi bulma ümidiyle geliyorum" dedi. 

3 yıl önce İstanbul Ümraniye'den ailevi problemler yüzünden ayrılan elektronik mühendisi Nazmi Bulut (45) bir daha geri dönmedi. Ağabeyinin hayatından endişe eden eski basın mensubu kardeşi Necmi Bulut, ağabeyinin peşine düştü. 10'a yakın vilayeti cadde cadde, sokak sokak gezerek ağabeyini aradığını ve aldığı bir ihbar üzerine de Bursa'ya geldiğini belirten Necmi Bulut, dün akşam oynanan Bursaspor-Karşıyaka maçında da ağabeyini aradı. Ağabeyinin en son 1 yıl önce arayıp 'Nazmi yaşıyor' dedikten sonra telefonu kapadığını ancak bütün uğraşlarına rağmen aradığı telefonu tespit ettiremediği için ağabeyine ulaşamadığını belirten Necmi Bulut, "Her maça ağabeyimi bulma ümidiyle geliyorum. Onu bulmak için 3 yıl, 3 ay, 3 gündür yollardayım" dedi. 

Öte yandan, Necmi Bulut'un üzerindeki ağabeyine ait fotoğrafla "Canım ağabeyim, izin ver dön kardeşlik edeyim. Ne durumda olursan ol, sen daima benim ağabeyimsin" şeklindeki yazıda dikkat çekti.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 16:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?