4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kaymakam adaylarından ziyaret

Bursa Valisi Şahabettin Harput, kendisini ziyarete gelen 93. dönem kaymakam adaylarına görev yaptıkları yerlerde hoşgörülü olmalarını tavsiye etti.

Bilecik ziyaretinin ardından Bursa ve Çanakkale'yi de gezecek olan 93. dönem kaymakam adayları Vali Şahabettin Harput'u ziyaret etti. Bursa'nın tarihi kültürel mekanlarını gezecek olan 43 kaymakam adayı Vali Harput ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu.

Bursa hakkında kaymakam adaylarına bilgi veren Harput, ülke tarihinin iyi bilinmesi gerektiğine dikkati çekti. Çiçeği burnunda kaymakamlara görevleri konusunda tavsiyelerde de bulunan Harput, "Görev aldığınız yerlerde önemli görevler üstleneceksiniz. Bulunduğunuz ilçenin her yerinden sorumlu olacak ve meselelerine çare arayacaksınız. Bu meslek verme mesleğidir. En çok sevgi vermelisiniz. İnsanların gönlüne sevgiyle girersiniz. Önce insanlara değer verip onlarla iç içe olamalısınız. Daha sonra elinizdeki imkan ve kaynaklarla ihtiyaçlara çare bulmalısınız. Bulunduğunuz yerin huzur ve güvenliğini sağlamaktan siz sorumlusunuz. Size güveniyorum" dedi.

Ziyarette kaymakam adaylarının yanında bulunan İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Vali Osman Daraçoğlu ise çalışmalar hakkında bilgi vererek, Harput'a günün anısına bir plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 13:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?