2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Kazada ölü sayısı 8'e yükseldi

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde dün akşam bir otomobilin kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi.

16 CLK 81 plakalı otomobilin, Yenişehir Havaalanı yakınlarındaki Çardaklı yol ayrımında İrfan Kara'nın kullandığı 16 VM 127 plakalı kamyona çarpması sonucu ağır yaralı olarak Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü Yılgın Tunçbilek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada, sürücü Yılgın Tunçbilek'in eşi Güler (35), çocukları Tuncay (12), Yağmur (15), Rabia (4), kardeşi Sezgin (32), yeğeni Yılgın (5) ve kardeşinin kayın validesi Hürmüz Bahçıvancı (78) olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Bu arada, sürücü Yılgın Tunçbilek ile birlikte ağır yaralı olarak Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan yeğeni Nadide Tunçbilek'in (4), Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Kazada yakınlarını, babasını ve kardeşini kaybeden küçük Nadide'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kazada ölen 8 kişinin, cenazelerinin bugün Yenişehir ilçesinde defnedileceği kaydedildi.

Öte yandan, dün gözaltına alınan kamyon sürücüsü İrfan Kara'nın, ”Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu birden fazla kişinin ölümüne neden olmak” suçundan bugün adliyeye çıkarılacağı bildirildi.





iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 11:51:08
Güncelleme :10 Nisan 2007 Salı 11:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?