6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kazadan mucize kurtuluş!

AKORDİYONA DÖNEN ARAÇTAN UFAK SIYRIKLARLA ÇIKTILAR

Bursa'da otomobil yüklü bir tırın sebep olduğu zincirleme kazada facianın eşiğinden dönüldü. Kamyon ve minibüsün arasına sıkışan kamyonet adeta pestile dönerken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, kaza dün gece Yalova yolu üzerinde meydana gelid. Aniden yola çıkan otomobil yüklü tır trafiği birbibine kattı. Karayolunda tıra çarpmamak isteyen 7 araç güçlükle durabildi.

Trafiğin durduğunu görünce frene basan kamyon şoförü 7 aracı birbirine soktu. Kamyonun ilk vurduğu araç yolun kenarına savrulurken ikinci otomobil tırla birlikte 30 metre sürüklendi. Son olarak kamyonet ise kamyonla minibüsün arasında sıkışarak adeta akardiyona döndü. Ezilen araç içinden ufak tefek sıyrıklarla çıkan şoför Recep Küçük ve üç arkdaşı, hem mutluluğu hem şaşkınlığı bir arada yaşadılar.

Arkadaşlarıyla birlikte başka bir otomobille seyreden Mehmet Kural; ''Ben bir işim sebebiyle yolda oyalandım. Eğer yola devam etseydim, muhtemelen ben de bu kazanın içinde olacaktım. Bu araçtan ufak tefek sıyrıklarla çıkmaları gerçekten inanılmaz bir olay. Allah korudu" dedi.

AKORDİYONA DÖNEN ARAÇTAN UFAK SIYRIKLARLA ÇIKTILAR
AKORDİYONA DÖNEN ARAÇTAN UFAK SIYRIKLARLA ÇIKTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 12:26:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 15:56:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?