4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kazanmaya gidiyoruz!

BURSASPORLU FUTBOLCULAR GÖZÜNÜ BEŞİKTAŞ MAÇINA DİKTİ

Bursaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken, futbolcular Mustafa Keçeli ve Tuna Üzümcü, önemli maç hakkında iddialı konuştu.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Mustafa Keçeli, eski Beşiktaşlı takım arkadaşı Tuna Üzümcü ile birlikte soruları cevapladı. Ankaraspor maçıyla ligdeki arayı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Keçeli, "Geçen hafta yoğun bir çalışma tempomuz vardı. Ligin son maçı bizim için önemli. Eğer, bu maçı kazanırsak ilk üçte bitirme ihtimalimiz yüksek. Bu da ikinci yarı için bize moral olur. Ama zor bir maç, Beşiktaş gerçekten zor bir deplasman. Elimizden geleni yapacağız. Kazanmaya gidiyoruz" dedi.

Taraftarlar arasındaki gerginliğin hatırlatılması üzerine Keçeli, "Beni endişelendiren bir şey yok. Neticede sahaya çıktığımız zaman dışarısı çok ilgilendirmiyor bizi. Sahada on bire onbir maç yapıyorsunuz. Deplasmana her zaman gidiyoruz, her tarafa gidiyoruz. Önemli olan hakemin iyi olması, seyircinin baskısı olabilir ama bize de katkısı olabilir. Önemli olan bizim konsantrasyonumuz. Sahaya nasıl çıktığımız önemli. İstediğimiz gibi çıkarsak maça da iyi başlarsak sonunu da getiririz" cevabını verdi.

Tecrübeli defans oyuncusu Tuna Üzümcü ise Beşiktaş maçıyla ilgili olarak, "Daha önce yaşananlar, taraftarlar arasında yaşanan olaylar bu maçı biraz özel kılıyor, daha farklı gözle bakılıyor. Bu da futbolculara daha yüksek konsantrasyon sağlıyor. Güzel bir maç olacağını iki takımın da istekli olacağını düşünüyorum. Geçen sene de yine aynı böyle bir atmosferde oynamıştık ve berabere kalmıştık. Baktığımızda baskın olan taraf pozisyonları kaçıran taraf bizdik. İnşallah bu maçta kaçırdığımız pozisyonları da gole çevirerek umuyorum ki o maçtan galip geleceğiz" dedi.

Yeşil-beyazlı taraftarların Beşiktaş maçına gelip gelmemesi ile ilgili olarak ise Tuna, "Biz gittiğimiz deplasmanlarda kendi taraftarlarımızı görüyoruz. Bu tabi bizim için itici güç. Biz de isteriz destekleyen taraftarlarımızın olmasını. Atacağımız golde, alacağımız galibiyeti onlarla paylaşmak biz de istiyoruz ama böyle karar alınmış çok fazla seçim şansımız yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 13:57:05
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 17:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?