6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Keles'i yasa boğan kaza

ÖĞRETMENLERİ TAŞIYAN 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 6 YARALI

Bursa'nın Keles ilçesinde, öğretmenlerin bulunduğu 2 otomobilin çarpışması sonucu, bir ana sınıfı öğretmeni hayatını kaybederken, 2'si ağır 6 öğretmen yaralandı. Kazada ağır yaralanan bir öğretmen ise helikopter ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bu sabah Keles-Bursa yolu üzerinde meydana geldi. Keles'te ikamet eden ve Baraklı İlköğretim Okulu'nda görev yapan İngilizce öğretmeni Evrim Bayhan (29), eşi ana sınıfı öğretmeni Pınar Karaşin Bayhan (27), fen bilgisi öğretmeni Mustafa Bulut ve Türkçe öğretmeni Ramazan Kahraman, okullarına gitmek üzere yola çıktı.

Ramazan K. idaresindeki otomobil, Bursa'dan görev yaptıkları Keles 1. Murat İlköğretim Okulu'na giden öğretmen Tekin Ö.'nün kullandığı araç ile Gököz yolu mevkiinde çarpıştı. Her iki araç da çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki tarlaya savruldu.

Kazada, ana sınıfı öğretmeni Pınar Karaşin Bayhan ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, Evrim Bayhan, İzzet Uzunardalı ağır, Ramazan K., Mustafa Bulut, Tekin Ö. ve Emine Odabaşı da çeşitli yerlerinden yaralandı. Durumu ağır olan İzzet Uzunardalı helikopter ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılarsa çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Jandarma, Keles ve Baraklı halkını üzüntüye boğan kazayla ilgili soruşturma başlatırken, öğretmenlerin görev yaptığı okullar bugün tatil edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 15:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Dilara can IP: 85.107.95.xxx Tarih : 12.02.2010 21:52:44

 BU KAZANIN TEK SEBEBİ KARAYOLLARIDIR.ASLINDA KELES  BELEDİYESİ'NİN DE ETKİSİ BÜYÜK BU KAZADA...BU YOLLARI DÜZELTİLMESİ İÇİN İLLA BİR KAZA OLMASI GEREKİYOR.İŞTE OLDU,KAZA OLDU...1 KİŞİ ÖLDÜ...VE YOLLAR DÜZELTİLDİ.AMA ARTIK ÇOK GEÇ...HAMİLE BİR ÖĞRETMEN EŞİNDEN, ÖĞRENCİLERİNDEN,AİLESİNDEN VE DAHA DA ÖNEMLİSİ BU DÜNYADAN AYRILDI... ARTIK BELEDİYENİN ÇOK GEÇ OLMADAN BİR ŞEYLERİN FARKINA VARMASINI UMUYORUM.