1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Keles'te yol sıkıntısı sürüyor

Bursa'nın Keles İlçesi'ne ulaşımı sağlayan karayolunun son 10 kilometresinde 1 yılı aşkın süredir devam eden çalışmalar, mahalli imkanların yetersiz kalması sebebiyle bir türlü bitirilemiyor.

Linyit İşletmeleri'ne ait 5 iş makinesi ile Baraklı ile Keles arasındaki 10 kilometrelik sahada çalışmanın yaz aylarında sadece 2 ay yürütüldüğünü belirten vatandaşlar, İl Genel Meclisi'nin konuya sahip çıkarak Karayolları imkanlarının da devreye girmesi ile bu sene çalışmaların bitirilmesini istiyor.

Günde 700 litre mazot sarf edilerek 5 iş makinesi ile yürütülen dolgu çalışmaları çok yavaş sürerken, bölge halkı Karayolları'nın iş makinesi desteği ile yavaş yürüyen çalışmaların hızlandırılmasını istiyor. Yaklaşık 50 kilometrelik yolun büyük kısmının geniş ve rahat olmasına karşılık Baraklı'dan sonraki kesimin tarla yolundan daha kötü durumda olduğunu belirten vatandaşlar, Haziran ayında da ekiplerin çalışmaması sebebiyle uzun süredir bozuk yolda araçlarının döküldüğünü ifade etti. Kelesliler, İl Genel Meclisi başkanlığının konuya sahip çıkmasını ve bu yaz çalışmaların neticelendirmesini bekliyor. Keles yolunda; bir eskavatör, bir kepçe, 2 kamyon ile bir roder faaliyet gösteriyor.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 12:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?