4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kent Konseyi gençleri yetiştiriyor

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin gençlerin girişimciliğini artırmak için düzenlediği eğitime katılanlara sertifikaları törenle verildi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Semih Pala, Merinos Kültür Merkezi'ndeki sertifika töreninde yaptığı konuşmada, girişimciliğin bir ülkenin büyüme ve kalkınmasının motoru olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin ve Bursa Kent Konseyi'nin katılımcı ve demokratik bir yönetim anlayışı içinde olduğunu ifade eden Pala, bunun Bursa için önemine dikkat çekti.
Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Tahsin Bulut ise geçmişte girişimciye iyi bakılmadığını, bu yanlış algının 1980 yılında aşıldığını ifade ederek, "Girişimci ruhları geliştirmek ülke adına kazançtır. Bunun gençlerden başlaması ülkemiz için ayrı bir kazanç" dedi.

YUMURTACILIKTAN KALİTE MÜDÜRLÜĞÜNE
Kişilik eğitimiyle yaşamı değişen konuşmacılardan Erman Ersöz, yumurta satarak başladığı iş yaşamına üst düzey bir fabrikanın kalite güvence müdürü olarak nasıl devam ettiğini paylaştı. Girişimciliğin iş içinde eğitimle olduğunu belirten Ersöz, katılımcılara insan yapısı ve dikkat ile ilgili paylaşımlarda bulundu.
Programın sonunda protokoy üyeleri, kursiyerlere sertifikalarını verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 13:04:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?