6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kesik bacak cinayetinin sırrı çözüldü

Bursa'da bir çöp konteynırında kesik bacak bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, bacağın ait olduğu belirlenen genç kadının sevgilisi olduğu öne sürülen bir kişi gözaltına alındı.

29 Temmuz günü Merkez Nilüfer ilçesi Konak mahallesindeki çöp konteynırdan kamyonete aktarılan çöpler arasında bir kesik bacak bulunmuştu. 3 aydır soruşturmayı sürdüren savcılık ve cinayet polisi, önce bacağın sahibinin kimliğini belirledi. Ailesinin Emniyet Müdürlüğü'ne 16 Eylül'de müracaatının ardından dedektifler, aileden DNA örneği aldı. Kesik bacakla karşılaştırılan örneklerde cesedin 25 yaşındaki S.T.'ye ait olduğu belirlendi.

Savcılık da soruşturma aşamasında gizlilik kararı aldı. Cinayetin kimin işlediği araştırılırken, bir restoran işletmecisiyle sevgili olduğu öne sürülen S.T.'nin bağlantıları soruşturuldu. Yaklaşık 2 aydır takipte olan cinayet masası dedektifleri, bugün olayın faili olduğu iddia edilen restoran işletmecisi 31 yaşındaki B.K.'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili 2 kişinin daha ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Polis, kayıp ceset parçalarıyla ilgili kent çöplüğü ve zanlının merkez Nilüfer ilçesi Beşevler mahallesindeki evinde detaylı arama yaptı. Ancak ceset parçaları bulunamadı.

Öte yandan, kesik bacağın bulunduğu Konak Mahallesi sakinleri de rahat bir nefes aldı. Polisin kent çöplüğündeki araştırmasının devam edeceği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 21:16:00
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 09:56:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?