3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kesik bacaklar bulundu mu?

ÜNİVERSİTELİ SEMA CİNAYETİNDE YURDA YAKIN BİR EVDE DETAYLI ARAŞTIRMA YAPILIYOR

Bursa'da öldürülüp parçalara ayrılan üniversiteli Sema Karakoca (19) cinayetinde gözaltındaki 12 kişinin sorgusu sürerken, jandarma kriminal ekipleri genç kızın kaldığı yurdun hemen karşısındaki eski ahşap bir evde delil araştırması yaptı. Gözaltındaki inşaat işçilerinin kaldığı evdeki halı, yorgan, battaniye ve eşyalarda DNA örneği ve kan numunesi arandı. Eşyalar detaylı inceleme için laboratuvara gönderildi.

Bursa'da şubat ayında kaybolan ve mart ayının başında cesedi Badırga köyü yakınlarında bulunan Sema Karakoca cinayetinde, jandarma ve polisin soruşturması sürüyor. Jandarma ekipleri, bir yandan zanlıları sorgularken diğer yandan da onların ifadesi doğrultusunda kayıp olan bacakları araştırıyor. Yurda 50 metre mesafedeki bir ahşap evde bulunan bütün eşyalara jandarma tarafından el konuldu. İnşaat işçilerinin kaldığı evdeki halı, yorgan, yastık ve eşyalar özel kıyafetli kriminal ekipler tarafından evin

dışına çıkarılarak incelendi. Ekipler daha sonra bu eşyalara aboratuvara götürmek üzere el koydu.

Öte yandan Görükle Jandarma Komutanlığında bir hareketlilik yaşanıyor. Ekipler, kesik bacakların bulunduğu sanılan başka bir adrese daha hareket etti.

ÜNİVERSİTELİ SEMA CİNAYETİNDE YURDA YAKIN BİR EVDE DETAYLI ARAŞTIRMA YAPILIYOR
ÜNİVERSİTELİ SEMA CİNAYETİNDE YURDA YAKIN BİR EVDE DETAYLI ARAŞTIRMA YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 12:12:05
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 17:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?