3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Keskin El Emeği Pazarı'nı gezdi

Yıldırım Belediye Başkanı ve AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, Hacıvat Mahallesi'nde esnafı, Yeşilyayla Mahallesi'nde de "El Emeği Pazarı"nı ziyaret etti. Keskin, kadınların baş taçları olduğunu belirterek, "Yeni dönemde kadınlarımız için de çok önemli projelerimiz var" dedi.

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, Hacıvat Mahallesi'nde esnafı ziyaret ederek, meselelerini dinledi. Yaptığı hizmetlerden bahseden Keskin, "Buralara bir dönemde ancak bu kadar hizmet yapabildik. Tabiiki eksiklerimiz var. Onları da yeni dönemde tamamlayacağız. Ancak sizler başkalarının yalanlarına kanmayın" dedi.

Yeşilyayla Mahallesi'nde el emeği yaptıklarını satarak, aile ekonomisine destek olmaya çalışan kadınları da El Emeği Pazarı'nda ziyaret eden Keskin, kadınların baştaçları olduğunu, yeni dönemde de kadınları yakından ilgilendirecek projelerinin olduğunu ifade ederek, "Bu pazar farklı bir pazar. Hanımlar belediye binamıza gelerek, kendilerine bir pazar istediklerini söylediler. Biz de bu pazarın el emeği pazarı olamasına karar verdik.

Sonuçta burayı açtık. Herhangi bir ücret ödemeden, ailelerine katkı sağlıyorlar ve evde yaptıkları işler burada sergileme fırsatını yakalamış oluyorlar. Biz de bundan mutluluk duyuoruz. Hanımlarımıza Türkiye'nin en iyi kadın konuk evini yaptık. Kadınlarımız bizim baştaçlarımız. Hizmetlerimiz onlara da devam edecek. Onlar için ne yapsak az" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 11:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?